Görme Engelliler

23/12/2018 tarihinde okulumuz Rehberlik Servisi koordinesinde Demokrasi Eğitimi İle Okulda Şiddeti Önleme Ve Akran Zorbalığı konularında hazırlanan seminer okulumuz öğrenci temsilcisi tarafından yapılan sunum ile gerçekleştirildi.

23/12/2018 Tarihinde Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinesinde Demokrasi Eğitimi İle Okulda Şiddeti Önleme Ve Akran Zorbalığı Konularında Öğrencilerimize Seminer Verildi. 23/12/2018 Tarihinde Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinesinde Demokrasi Eğitimi İle Okulda Şiddeti Önleme Ve Akran Zorbalığı Konularında Öğrencilerimize Seminer Verildi. 23/12/2018 Tarihinde Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinesinde Demokrasi Eğitimi İle Okulda Şiddeti Önleme Ve Akran Zorbalığı Konularında Öğrencilerimize Seminer Verildi. 23/12/2018 Tarihinde Okulumuz Rehberlik Servisi Koordinesinde Demokrasi Eğitimi İle Okulda Şiddeti Önleme Ve Akran Zorbalığı Konularında Öğrencilerimize Seminer Verildi.