Görme Engelliler

İŞLETME ZİYARETLERİMİZE BAŞLADIK

07/01/2019 tarihinde 12. sınıf öğrencilerimizin İşletmede Meslek Eğitimi uygulaması yaptıkları işletmelerimizi ziyaret ettik. İşletme yetkililerimizin mesleki eğitim ile ilgili görüşlerini aldık. Öğrencilerimizin eğitimlerini yerinde inceleyerek rehberlik çalışması yaptık.

İŞLETME ZİYARETLERİMİZE BAŞLADIK

İŞLETME ZİYARETLERİMİZE BAŞLADIK. 07/01/2019 Tarihinde 12. Sınıf Öğrencilerimizin İşletmede Meslek Eğitimi Uygulaması Yaptıkları İşletmelerimizi Ziyaret Ettik.  İŞLETME ZİYARETLERİMİZE BAŞLADIK. 07/01/2019 Tarihinde 12. Sınıf Öğrencilerimizin İşletmede Meslek Eğitimi Uygulaması Yaptıkları İşletmelerimizi Ziyaret Ettik.